Største rådnetank på markedet

Henze-Harvestore GmbH og Biogas Teknik A/S ønsker at bygge den største centralrørte rådnetank på markedet med mere end 17.000 m³ tilsammen for at komme ind på nye markedsområder på det danske biogasmarked.
Henze-Harvestore GmbH har mange års erfaring med produktion af boltede ståltanke og har været i markedet siden 1959. Fokus er på det europæiske marked.
Virksomheden er leverandør til industri, kommuner, biogas og landbrug.
I dag har man med 50 højt kvalificerede medarbejdere indenfor tankkonstruktion de bedste forudsætninger for at levere den kvalitet markedet efterspørger indenfor segmentet  boltede ståltanke.
Kunde potentialet er stort fordi man med det højt udbyggede produktionsanlæg kan omstille og producere næsten alle typer og varianter af tanke.
Der anvendes emaljeret stål, rustfrit stål samt epoxybelagte stålplader, som typisk egner sig til spildevandstanke, slamtanke, anaerobe reaktorer, beluftningstanke, gastanke, fermenteringsbeholdere, sekundære fermenteringsbeholdere, gødningssiloer, højsiloer til korn og majs med mere.

– Da det danske biogasmarked er pioner inden for grøn energi, og vi ser et stort potentiale for dette marked i de næste år, udviklede vi en helt ny CSTR (centralt omrørt tankreaktor) til vores partner Biogas Teknik A/S .

- At finde den rigtige partner til disse projekter er vigtigt og da vi allerede har realiseret mange projekter sammen med Espen Johansen og hans meget dygtige og meget erfarne team, ser vi frem til at udvikle dette partnerskab til næste niveau.
- Vi er mere end overbeviste om at vi har en god forretningspartner til denne opgave, lyder det fra Henze-Harvestore GmbH.

Omrøringssystem med stor volumen og lavt energiforbrug
Det har også været en stor opgave var at finde en passende centralblander, som er i stand til at omrøre en så stor volumen med et lavt energiforbrug.
Henze-Harvestore har et mangeårigt samarbejde med firmaet PRG fra Tyskland, hvorfor det var naturligt, at de fik opgaven med at designe og udvikle denne blander.
De har nu udviklet en helt ny røremaskine med en 90 kW motor.
Vi er aktive inden for industri, kommuner, biogas og landbrug. I dag er vi med næsten 50 højt kvalificerede medarbejdere til tankkonstruktion i stand til at realisere den højeste kvalitet for boltede ståltanke. Med vores brede vifte af tjenester og leveringer kan vi tilbyde dig en passende tank til næsten ethvert medium. Vi bruger emaljeret stål, rustfrit stål samt epoxybelagte stålplader. Typiske anvendelser er: Spildevandstanke, slamtanke, anaerobe reaktorer, beluftningstanke, gastanke, fermenteringsbeholdere, sekundære fermenteringsbeholdere, gødningssiloer, højsiloer til korn og majs.


Biogas Teknik 24. januar 2024
Del dette indlæg
Tags
Tanke til ethvert formål
Størrelse betyder alt; Det kunne være sloganet hos en af Danmarks førende leverandører til biogasanlæggene Biogas Teknik A/S i Ringkøbing.